Úhlavní přátelé

28. srpen 2017
V kategorii
Divadlo

Po uvedení hry Frankie & Johnny se potvrdilo, že tvořit v teamu, který si rozumí i mimo jeviště, konvenuje si v čase mimopracovním a jeho divadelní vnímaní a vyjadřovaní je v zásadě totožné, se osvědčilo a na obzoru Divadla v Rytířské se objevil další text volající po realizaci…

Budoucí obsazení se zpočátku nějaký čas chvilku ladilo, přelaďovalo a drobně proměňovalo, ten pozval toho, ten zas onoho, ale u prvního setkání už seděla nová čtveřice, která jevila známky možné spolupráce bez úhony a dokonce i možného přátelství. Že úhlavního, to se mělo teprve ukázat.

A ukázalo. Intenzivní zkoušení a společné obědy, nekonečné dámské hovory v šatně kouzelně tolerované pánskou sekcí a laskavý přístup režiséra Jirky Seidlera nás dovedly až k úspěšné premiéře 15. února 2014

Protože s Nelou jsme si v šatně ještě zdaleka neřekly poslední slovo, a protože máme garde v excelentních hereckých partnerech Mirkovi a Radkovi, hrajeme dál a srdečně Vás zveme.

A jelikož lidskými /ne vždy chvályhodnými/ vlastnostmi oplývá bez výjimky každý, budete se při pohledu na jeviště, věřím, dobře bavit, poznávat a možná i trochu červenat.

Ale dozajista se zasmějete a sobě i druhým /aspoň trochu/ odpustíte.