Kdoooo chce fotku?!?!?! :-)

1. listopad 2017
V kategorii
Blog

 

Podlehla jsem až na potřetí. Asi tak. Nejprve jsem žádost o výstavu svych fotek zamítla uplně, s vysvětlením, že z tohoto důvodu se krajinou a městy s fotoaparátem po boku nepohybuji. Pak se ale nabídka opakovala.

Helenka Lažanská, žena krásná a dobrá se stejně krásným a dobrým kosmetickým salónem, kam tak ráda chodím, tato má milá přítelkyně mě přesvědčila, že právě mé fotografie z cest by mohly se salonem ladit a vyzdobit ho k její radosti, coby majitelky, stejně jako k radosti klientek. 

Náhle mě popadla chuť a touha vidět ty úryvky mého života ve velkém formátu a jak na ně kouká někdo jiný a víc a víc mě zajímalo, co v pozorovateli vzbudí za vjemy. 

A tak se pomalu rodila nejen myšlenka, ale nakonec celá vystava, nebo chcete-li dekorování stěn prazškého prostoru kousky mého pohledu na svět. 

Šikovně jsem si na vernisáž pozvala jen duše zpřízněné, takže ke mně byli všichni ohleduplní a chválou nešetřili, čímž mě podpořili v umyslu s výstavou pokračovat, až k tomu dozraje čas. A to se, jak to tak vypadá, stalo.

K polovině prosince tuto výstavu ukončíme a obrázky dosavadní vyměníme za jiné. Konkrétně mallorské z letošního června. Samozřejmě zase sítem projdou jen ty, které se hodí na stěny prostor, do kterých si dámy chodí odpočinout a věnovat se sami sobě. Fotografie současné jsme se s Helenkou rozhodly nabídnout k prodeji. Ale nikterak draho, prostě, kdyby někdo chtěl v podstatě originální vánoční dárek, je ta možnost, vše co zbude stejně svému okolí rozdám pod stroměček :-)))

Bližší informace jsou v salonu Be Lovely nebo na jejich facebooku.